Weer een paar foto's en.... - Reisverslag uit Tambo, Australië van Eline Jessica Hoeven - WaarBenJij.nu Weer een paar foto's en.... - Reisverslag uit Tambo, Australië van Eline Jessica Hoeven - WaarBenJij.nu

Weer een paar foto's en....

Door: Eline

Blijf op de hoogte en volg Eline Jessica

03 Oktober 2011 | Australië, Tambo

... een oproep aan iedereen die nog steeds probeert mijn veel te lange verhalen te volgen om dit keer te reageren!!!!

• 03 Oktober 2011 - 09:39

Laura:

Ik lees ze nog!! Echt!! :D

• 03 Oktober 2011 - 10:16

Kim:

Ook ik vind jouw verhalen erg vermakelijk. Vooral die foto van dat varken is te leuk!

Kim (ijslandervereniging)

• 03 Oktober 2011 - 10:42

Ruud,Caroline Jasper:

hoi Eline en Mirije

we lezen braaf alles en we kijken ook iedere dag of er een berichtje is dus
    jullie schrijflust is niet voor niets,het is heel leuk om jullie zo te volgen
    ook de mooie impressie foto's geven ons een inkijkje in wat erdaar allemaal gebeurd.

groetjes uit Steen

• 03 Oktober 2011 - 11:04

Elly:

Hoi Eline
    Wat zullen die dieren blij zijn als ze hun jas mogen uittrekken !
    Eline , volgens mij moet je een boek gaan schrijven, je verhalen zijn erg leuk om te lezen .

Groetjes Elly

• 03 Oktober 2011 - 11:26

Tante Loes:

Hoi Eline,
    Schitterend zeg, die foto van het varken...! En al die kale Merinoschapen die hun dure jas hebben moeten afstaan. Merinowol behoort tot de beste soorten ter wereld. Je moet hier goed zoeken, wil je een betaalbare lap stof kunnen vinden. Maar je hebt dan ook wel superkwaliteit hoor, onverslijtbaar.
    Wij lezen al je verhalen hoor en doen dat nog steeds met evenveel plezier!
    Groetjes uit zonnig Zeeland van ons drietjes.

• 03 Oktober 2011 - 12:38

Claudia:

ik reageer altijd........ (jij lekker niet meer op mijn blog :-p )

• 03 Oktober 2011 - 14:50

Opa En Oma:

Dag Eline,
    Wij lezen nog altijd je belevenissen met grote interesse.
    Jammer,dat wij je niet meer op Skype horen
    Groetjes, opa en oma

• 03 Oktober 2011 - 17:11

Lilian:

Voor wie denkt dat ze van haar moeder niets hoort: ik schrijf naar haar persoonlijke e-mailadres na bijna elk verslag en stuur tussendoor extra mailtjes. Bijna elke dag.
    En voor wie het nog niet begreep: ik ben heel, heel trots op mijn dochter!

Lilian

• 03 Oktober 2011 - 17:33

Lilian:

En voor wie het nog niet begreep: ik ben heel, heel trots op mijn dochter!

Lilian

• 03 Oktober 2011 - 17:38

Kees En Josje:

Leuke foto's, vooral die van Miss Piggy en zij kan zomaar water drinken zonder dat Kermit de kikker komt?

• 03 Oktober 2011 - 21:54

Jan:

Ik vindt het enorm interessant wat je beschrijft over de bedrijfsvoering daar en hoe jij dat beleefd.
    Ik vraag me af hoe dat verder moet met die jonge lammeren: hebben ze de juiste poedermelk en genoeg arbeid om ze op te fokken tot spenen?
    Die scheerders hebben zwaar werk, ik verwachtte dat ze in zo'n tuig zouden hangen om hun rug te sparen.
    Het scheren lijkt een beetje op het klauwbekappen hier, maar dan hier op de rug in een kantelaar.
    Je verhalen zijn heus niet te lang. Ik lees ze graag, ook vergeleken met die verhalen van enkele collega's van je. Fijn voor ond dat je nog tijd en energie over hebt om te delen wat je meemaakt.

• 04 Oktober 2011 - 12:33

Tessa:

Wat een geniale foto van Miss Piggy!! xD

• 04 Oktober 2011 - 16:54

Ilse:

Wat vliegt de tijd, over 2 weken kom je alweer terug naar het "koude" Nederland.
    Maar tot dan nog maar genieten van het prachtige Austrailë!

• 04 Oktober 2011 - 19:59

Oom Ed:

Ik lees alle verhalen van jullie belevenissen, en oma zit altijd te wachten tot ik weer kom met nieuwe afleveringen. de foto's en films laat ik haar dan zien op de tv.

BLIJF SCHRIJVEN

Groeten van Oma en Oom Ed

• 05 Oktober 2011 - 07:11

Cora:

hoi Eline en Mirije
    blijf schrijven! Het is zo leuk om jullie belevenissen te volgen en ook over het leven te horen in de outback. Ik lees harop voor aan mijn familie en zij zijn zeer onder de indruk van jullie lef en werklust. groetjes Cora

• 05 Oktober 2011 - 18:50

Lotte:

hahahah! die foto van dat varken is echt meesterlijk!
    En ja, ik volg je nog ;)
    Af en toe loop ik wat achter, maar ik lees altijd weer bij!
    Leuk hoor!

Groetjes, Lotte

• 08 Oktober 2011 - 10:51

Hans En Olga:

Wij le(v)(z)en ook nog steeds mee.
    Geweldig!! Keep on writing...