Moet dat?! - Reisverslag uit Caseres, Spanje van Eline Jessica Hoeven - WaarBenJij.nu Moet dat?! - Reisverslag uit Caseres, Spanje van Eline Jessica Hoeven - WaarBenJij.nu

Moet dat?!

Door: Eline

Blijf op de hoogte en volg Eline Jessica

20 Augustus 2020 | Spanje, Caseres

Ik had een mooie boom uitgekozen om te plassen. Ik hurkte en was nog maar net aan het plassen toen ik iets vreemds voelde aan mijn billen. Veren. Toen verscheen er een kippenkop tussen mijn benen, gefascineerd starend naar mijn plas. Vervolgens begon ze er enthousiast in te pikken. En welke kip? Dat kan er maar eentje zijn. Cato. De animal sidekick van mijn whatsapp profielfoto.

Het was chaos. Kriebelende veren aan mijn billen. Plas overal. Cato die zich niet weg liet jagen, althans niet langer dan voor een een halve seconde. Dan kwam ze weer terug om te kijken naar dit voor haar beslist fascinerende fenomeen. Gelukkig raakt ook plas op en kon ik mijn billen in veiligheid brengen. Nu maar hopen dat ze volgende keer haar vriendinnen niet uitnodigt. Het leven met loslopende kippen....

• 20 Augustus 2020 - 21:32

Tim:

Hahahaha geniaal!

• 20 Augustus 2020 - 23:13

Gabie :

Whahahaha, geweldig

• 21 Augustus 2020 - 15:06

Jogchem:

Cato. Vind je dat nou stijl?