Wie zou je graag willen bedanken? - Reisverslag uit Sint-Michielsgestel, Nederland van Eline Jessica Hoeven - WaarBenJij.nu Wie zou je graag willen bedanken? - Reisverslag uit Sint-Michielsgestel, Nederland van Eline Jessica Hoeven - WaarBenJij.nu

Wie zou je graag willen bedanken?

Door: Eline

Blijf op de hoogte en volg Eline Jessica

08 Januari 2020 | Nederland, Sint-Michielsgestel

Wie zou je graag willen bedanken? Goede vraag. Ik probeer de gewoonte te maken om dankbaarheid, hoe klein ook, uit te spreken. Maar daarmee bereik ik niet iedereen die een bedankje verdient. Ik vind bijvoorbeeld veel boeken onwijs inspirerend. Zoals het boek dat ik in Frankrijk las toen ik daar op zakenreis was een paar jaar geleden. Zal ik daar eens een bedankmailtje aan wagen?

Moeilijk vind ik dat altijd, maar toch een mail geschreven aan mijn meest gequote schrijver van deze blog, Miriam Lancewood. Ik ging er niet van uit dat ik een reactie zou krijgen, hoogstens misschien maanden later in de veronderstelling dat ze nu ergens hoog in de bergen zou zitten.

Maar ik had het mis. Een paar dagen later al kreeg ik een mail terug. Dat ze net een dip had tijdens het schrijven van haar tweede boek en dat mijn bericht haar weer frisse moed gaf. Dat vrolijkt mij enorm op.

Dus ik nodig jullie uit, bedank eens iemand die niet zo voor de hand ligt maar zeker een bedankje verdient.

• 08 Januari 2020 - 16:56

Annette :

Nou Eline, mag ik je dan hierbij bedanken voor JOUW inspiratie?
    Ik lees elke blog en je zet me vaak aan het denken. Ga vooral zo door, dan overtuig ik mezelf er misschien zelf ook nog eens van op zo'n mooi avontuur te gaan.