sterke festivalverhalen
Door: Eline
Blijf op de hoogte en volg Eline Jessica
30 Mei 2018 | Spanje, Caseres
Afgelopen weekend was het festival weekend. Dat is een keer per keer en feitelijk Anna's verjaardagsfeestje wat een beetje uit de hand gelopen is. Daarnaast is het een verzameling van sterke verhalen.
Zoals het jaar met de enorme hagelbui met hagel zo groot als pingpongballen. Er waren zeilen gespannen om de bezoekers droog te houden, dit hing natuurlijk door door het gewicht van de hagelstenen. Na de bui hebben ze de hagelstenen van het zeil gevist, deze in de vriezer gestopt en savonds in de bar als ijsklontjes gebruikt.
Dit jaar is natuurlijk niet zonder spannend verhaal voorbij gegaan. Dit keer was het een dwarsliggende buurman die een klacht indiende bij de politie. De politie kwam ter plaatse en moest concluderen dat ons feestje niet helemaal volgens de regels van de wet gevierd werd. Alle tenten moesten weg en dus ook mijn dierbare huisje. Veel bezoekers gingen naar huis en voor de overgebleven 16 ofzo mensen hebben we in het huisje van 8x4,5 meter alles aan de kant geschoven en matrassen op de grond gelegd. Een groot slaapfeestje.
Na het festival was het opruimen. Erg ongelukkig werd ik van de ontdekking van poep in het plastoilet. Echter na een flinke regenbui was veel weggespoeld en was het duidelijk dat deze persoon linzen had gegeten (en niet verteerd). Zoals altijd deelde ik mijn bevindingen met de rest van de mensen. Opvallend vonden we, want het menu dit weekend bevatte helemaal geen linzen. Tot een van ons opmerkte "Ohnee, wacht, band X arriveerde laat en het eten was op. Ik heb een restje linzensalade onder ze verdeeld."
Hoog poepgehalte, deze blog.