Brand!!!
Door: Eline
Blijf op de hoogte en volg Eline Jessica
23 September 2011 | Australië, Tambo
Ik heb elke dag een verslag getypt op mijn laptop maar die zit op dit moment zonder internet. Dit verslag typ ik vanaf de huiscomputer. De andere verslagen houden jullie tegoed. O.a. uitgebreid verslag van de brand, mijn eerste ontmoeting met een slang... een hoop spannende dingen dus.
Ik heb het enorm naar mijn zin hier. De muizen zijn uit het matras verjaagd en de kikkers in de badkamer zijn uitgemoord. Voor zo lang als het duurt... hihihi
23 September 2011 - 09:39
Tante Loes:
Doodeng, maar wel prachtige plaatjes zeg. Misschien is er een carrière voorje bij de vrijwillige brandweer voor je weggelegd.
Na al je wrede acties met muizen en kikkers wordt het de laatste weken dus een feestje om naar bed, het toilet en de badkamer te gaan. Als de branden die rust maar niet verstoren.
Groetjes van oom Lennart en tante Loes
23 September 2011 - 09:40
Tante Loes:
Ik doe twee dingen tegelijk en dan krijg je dus kromme teksten... Lees er maar overheen.
tante Loes -
23 September 2011 - 10:13
Alet:
Joh ik dacht toch minstens dat je uit een brandend huis ontsnapt was met die titel!
Groetjes! -
23 September 2011 - 11:17
Ilse:
Woow, indrukwekkend zo'n grote brand!
Hopelijk is er niet veel verwoest. -
23 September 2011 - 11:33
Claudia:
het is beangstigend en mooi!
Blij te horen dat de muizen en kikkers het loodje hebben gelegd!
Tot gauw en alvast een fijn weekend!
liefs,
Claudia -
23 September 2011 - 16:50
Jorik:
BAM zo'n grote vuurbal ! -
26 September 2011 - 10:04
Daantje:
Ooh wat spannend zeg!
De foto's zien er wel heel stoer uit!