only in Lakabe
Door: Iezika
Blijf op de hoogte en volg Eline Jessica
23 December 2020 | Spanje, Nagore
Ik vertelde het verhaal en Txinorri antwoordde dat een paar weken geleden 2 paarden geslacht zijn. “Weet je nog dat vlees wat ik afgelopen week bereid had? Dat was paard!” Dat gebeurde me op IJsland ook altijd. Als ik daar onverklaarbaar lekker vlees at blijkt het paardenvlees te zijn.
De volgende dag deed ik een handwasje in een teiltje. De normale zeep was op maar er stond iets anders dat op zeep leek dus zonder veel na te denken gebruikte ik het. Poeh, wat stonk dat... wat een lucht in die wasruimte! Of was het iets anders? Was ik het zelf? Ik hoop eerlijkwaar dat ik het niet ben. Het ruikt naar dood dier.
Na de was heb ik de kleren in mijn slaapkamer over de radiator te drogen gehangen. Wat stonk het in die kamer! Toch die zeep.... Een paar uur later heb ik alle kleren terug in het teiltje gekieperd om nogmaals te wassen met andere zeep maar ik kreeg die dode dierenlucht er maar niet uit. Ik snapte er niks van. Tot het kwartje viel... dat teiltje...
Ille klaagde ook over die rotte lucht in huis. Samen zijn we het verhaal nagegaan en ja, klopt, in dat teiltje had het paardenhoofd gezeten.
ps wat vinden jullie van de Baskische poging van een vand e kinderen om mijn naam te schrijven?
23 December 2020 - 17:02
Alet:
Iezika komt aardig in de buurt toch!
Smerig verhaal -
23 December 2020 - 17:03
Alet:
De smiley viel weg haha, die hoorde er nog achter