Wat nu?
Door: Eline
Blijf op de hoogte en volg Eline Jessica
27 April 2020 | Nederland, Drunen
De coronacrisis, waar ik op de boerderij in Belgie nog relatief weinig van meekreeg, heeft een inhaalslag gemaakt. Ik kan voorlopig niet naar Spanje. Het is heel raar om daar te willen zijn en hier te zijn, gewoon echt niet te kunnen gaan. Dus dan? Er het beste van maken.
Lang leve een goed netwerk en lieve mensen want ik woon nu in een camper op het erf bij de paarden. Vanuit het raam kan ik ze zien. 's Ochtends voor dageraad loop ik met Villa het bos in, lang voor alle andere mensen het nationale park opzoeken. Heerlijk. Ik doe mijn best om fit te blijven en lees heel veel boeken die ik al heel lang eens wilde lezen. Naast wandelen, paardrijden en yoga mediteer ik veel en bestudeer ik het bos.
Ondertussen maak ik me wel zorgen om Boodaville. Daar ligt nu ook alles stil en dat kan eigenlijk niet. Het land en de planten hebben zorg nodig. Het zal weer een lange, hete, droge zomer gaan worden. Ik wil er zo graag heen. Anna en ik maken plannen, delen wilde ideeen maar het lijkt voorlopig even een droom te blijven. Ben benieuwd wat de toekomst voor ons in petto heeft...!