Eline for president - Reisverslag uit Breda, Nederland van Eline Jessica Hoeven - WaarBenJij.nu Eline for president - Reisverslag uit Breda, Nederland van Eline Jessica Hoeven - WaarBenJij.nu

Eline for president

Door: Eline

Blijf op de hoogte en volg Eline Jessica

30 November 2019 | Nederland, Breda

Een gesprek dat ik had op de rundvee- en mechanisatie beurs met een biologische melkgeitenhouder en een voorzitter van het LTO (Land en Tuinbouw Organisatie).

"Weet je wat het probleem is? Mensen laten zich leiden door angst. Zodra er iets in de media is waar mensen mogelijk ziek van kunnen worden hebben de huisartsen het ineens heel druk." "Angst is een slechte raadgever." "Mensen proberen zekerheid te kopen." Dat is een hele effectieve marketing strategie, dacht ik er achteraan. Eerst mensen bang maken en vervolgens is dat probleem weer op te lossen door een bepaald product te kopen.

"Wat we nodig hebben met zijn allen is gezond verstand." "Boerenverstand!" "Ja! Maar dat gaat niet als je bang bent."
"Dus als we allemaal onze kwetsbaarheid erkennen en omarmen hoeven we niet meer bang te zijn en kunnen we ons gezonde verstand weer gebruiken. En als iedereen zijn boerenverstand zou gebruiken, zouden een heleboel wereldproblemen in een keer opgelost zijn."
"Wat was je naam ook alweer?"
"Eline"
"Eline for president."

• 02 December 2019 - 13:01

Tessa:

:D :D :D FANTASTISCH
    En zo is het.
    Met elk stukje 'zekerheid' dat we kopen, leveren we in op onze vrijheid, in alle vormen.
    Bij elkaar naar binnen mogen kijken en delen en herkennen is zóveel waard.