Ikigai
Door: Eline
Blijf op de hoogte en volg Eline Jessica
23 September 2019 | Spanje, Albinyana
Ikigai is een Japans concept dat ik van mijn tante geleerd heb. Ikigai is een samenvoeging van de woorden ‘iki’, dat leven of levend betekent, en het woord ‘gai’, dat staat voor waarde , effect, resultaat of nut. Kort gezegd, de reden om 's ochtends uit bed te willen springen.
Ik heb heel veel zin in mijn tocht. Ik kan niet wachten om de natuur in te trekken. Donderdag vier ik mijn 30ste verjaardag. Ergens alleen hoog in de bergen waarschijnlijk. Mijn tas is zwaar en ik ben op alles voorbereid. Ik voel me sterk en gezond. Dat is nog eens een goede manier om mijn verjaardag te vieren!
Ik heb mezelf al een cadeautje gegeven, namelijk een nieuwe telefoon. De oude werk parttime (en bij voorkeur niet als ik het echt nodig heb) en ik ben de smartphone zat. Dus heb ik een piepklein Nokiatje gekocht. Ik hou apps zoals whatsapp maar zal deze alleen checken met Wi-Fi. Kortom, wil je me bereiken bel of sms, wil je wat leuks delen dan blijft whatsapp een uitstekende optie.
23 September 2019 - 08:59
Tim:
Heel veel plezier met dit grote wandelavontuur! -
23 September 2019 - 10:40
Tessa:
Genieten vol levenskracht <3 -
23 September 2019 - 10:58
Lean:
Heel veel plezier met jouw grote avontuur. Ik blijf je volgen en zie je mooie verhalen tegemoet.
liefs Lean -
23 September 2019 - 18:19
Nina:
Heel veel succes en plezier!
24 September 2019 - 09:37
Kees En Josje :
Heel veel succes ben benieuwd hoe het je mag vergaan.
Sterkte en veel plezier op je nieuwe avontuur -
03 Oktober 2019 - 19:59
Gabie:
Aaah, dat klinkt als een mooi avontuur waar je aan gast beginnen. Heel veel wandelplezier en geniet van al het moois om je heen he, maar dat kun jij wel! :-)