Krokodillenjacht
Door: Eline
Blijf op de hoogte en volg Eline Jessica
03 September 2011 | Australië, Cairns
Vanochtend zijn we rustig begonnen na het gratis ontbijt van het hostel (weetabix, deja vu!!) zijn we gaan lopen en hebben we een winkelcentrum met een discountwinkel (hoera!) en een coles (de goedkoopste supermarkt hier) gevonden. En voor die tijd alle foldertjes al doorgespit met wat er allemaal te doen is hier. Een hele leuke trip hebben we vanmiddag al gedaan; naar de krokodillen. Met een bootje door de mangroven op zoek naar krokodillen. Helaas zaten ze niet op hun vaste plaatsen dus na een 1,5 uur lange schitterende tocht stonden we weer aan wal. Jammer! Maar het volgende deel van het avontuur stond al te wachten; met een bus naar een krokodillenfarm. Op die farm hadden ze ongeveer 150-200 krokodillen waar ze mee fokken en zo'n 20.000 jonkies. Er werken 15-20 mensen om de boel draaidende te houden en wij mochten een kijkje nemen.
We hebben dus krokodillen gezien!! Gaaf!!! Met
03 September 2011 - 21:20
Jan:
Ik had even de tijd om bij te lezen, erg avontuurlijk!
Fokte men de krokodillen voor het vlees of het leer of de handel?
Gelukkig lijk je zelf nog prima in conditie te blijven, dus het klopt dat het je beter afgaat in een land met een vleeseetcultuur.
Keep on going! -
04 September 2011 - 04:05
Claudia:
sorry, sorry, ben wat laat met reageren! Ja wat doen ze eigenlijk met die krokodillen? Hebben die het daar wel een beetje goed?
Ik kijk uit naar het filmpje!
Groetjes uit het zeer warme Canada!