Nog een week...
Door: Eline
Blijf op de hoogte en volg Eline Jessica
23 November 2014 | Nederland, Haaren
Er is veel gebeurd de afgelopen weken. Ik ben afgestudeerd. We hebben een keurige 8 voor ons project gekregen. Hoera! Klaar! Gisteren heb ik voor de laatste keer geiten gemolken. Mijn telefoon ging. Een bedrijf uit Nieuw Zeeland waar ik gesolliciteerd heb! Om een lang verhaal kort te maken; ik heb werk in Nieuw Zeeland! Op een bedrijf dat helemaal ideaal klinkt. Alles wat ik graag in mijn toekomstige werk zou willen lijk ik te krijgen op dat bedrijf... blij!!! Zin in!!! Ik start daar pas in juni 2015 dus tot die tijd kan ik lekker op reis. Ook heel veel zin in!!!
Deze week moet ik nog heel veel doen. Zoals... verhuizen... schoonmaken... inpakken... diploma ophalen... examen doen van mijn EHBO cursus... afscheid nemen van iedereen...
Maar bij alles ben ik vooral heel blij. Dit is echt de start van iets nieuws, een nieuw avontuur waar ik jaren opgewacht heb en nu is het eindelijk zo ver!!
23 November 2014 - 22:36
Loes Van Der Hoeven:
We gaan je missen, maar wij wensen je heel veel geluk. Geniet van je nieuwe avontuur! En natuurlijk nogmaals: van harte gefeliciteerd met je diploma. Kanjer!
Liefs van tante Loes en een dikke knuffel van Kyra. -
23 November 2014 - 22:39
Ilse:
Blij voor jou!!! -
24 November 2014 - 06:23
Claudia:
Wat gaaf!!! Een job! Super!
Ben reuze trots op je! Ik weet dat het je overwinning heeft gekost, maar het resultaat mag er zijn! Je bent een wereldmeid!
En zoals het liedje van Nena en Kim Wilde zegt: " Anyplace, Anywhere, Anytime" Dan zien we elkaar weer, drinken koffie/thee of iets sterkers en kletsen bij!
Dikke knuf! -
24 November 2014 - 11:19
Danielle:
Oooh wat gaaf dat je iets hebt kunnen vinden in Nieuw Zeeland!! liefs, Daan -
24 November 2014 - 12:51
Lean:
wij wensen jou heel veel succes met je nieuwe reis!
We houden je weer in de gaten ;)
25 November 2014 - 10:10
Elly:
Ik wens jou een super fijne toekomst toe ! En ik ga natuurlijk weer je verhalen volgen. -
27 November 2014 - 13:41
Wilma Gloudemans:
Eline,
Veel succes in de toekomst en groeten aan alle HAS-afgestudeerden die je tegen komt.
Wilma -
01 December 2014 - 21:49
Ton:
Een hele fijne reis Eline geniet er van ik ben benieuwd wat je allemaal gaat meemaken, ik lees het hier nog wel, groetjes Ton