En weer verhuizen - Reisverslag uit Waitoa, Nieuw Zeeland van Eline Jessica Hoeven - WaarBenJij.nu En weer verhuizen - Reisverslag uit Waitoa, Nieuw Zeeland van Eline Jessica Hoeven - WaarBenJij.nu

En weer verhuizen

Door: Eline

Blijf op de hoogte en volg Eline Jessica

07 December 2015 | Nieuw Zeeland, Waitoa

Kunnen jullie het nog volgen? Morgen ga ik weer verhuizen.

Mijn plekje in Waitoa was tijdelijk. Een plek om als basis te gebruiken en rustiga aan te soliciteren. Het soliciteren was, eh, eventful. Ik heb 3 solicitatiegesprekken achter elkaar solicitatiebeperkende autogebreken met varierende oorzaken gehad. Het vierde solicitatiegesprek heb ik de auto van Richard en Louise geleend. Nu ik dit typ realiseer ik me dat ik op alle vier de bedrijven werk aangeboden heb gekregen. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de baan in Foxton. Een geitenhouderij met 450 geiten en een 80 stands caroussel. Ze melken eerste seizoen in uitdagende tijden maar ik kan me erg vinden in hun visie en alles ziet er gewoon goed uit. Enige nadeel; het is 6 uur rijden.

Maar eerst eens iets meer over de plek waar ik nu afscheid van ga nemen. Hoe inspirerend ik het vind dat Richard en Louise mij zomaar in huis genomen hebben terwijl ze me nauwelijks kenden. Ze zaten al ruim in het personeel en met mij erbij al helemaal. Maar dat lijkt ze niet uit te maken. Ze geven mij het gevoel dat ik welkom ben. Dat ik de tijd mag nemen om iets anders te zoeken. En dat ik altijd welkom ben om terug te komen. Wouw.

Ik ben een paar keer teruggeweest naar Otorohanga. Heerlijk hoe blij iedereen elke keer is met mijn terugkeer. Mijn geniale buren, de paarden, zumba, mijn zumbavriendinnetjes.. Afgelopen weekend was de kerstoptocht in Otorohanga en hebben we met zijn allen de hoofdstraat op en neer gedanst. Kijk ons gaan! Wouw! (pijnlijk om te vermelden maar ik heb nog een baan aangeboden gekregen, toen Foxton al helemaal rond was, vlakbij Oto... dus dat is mijn backup plan)

Laatste te-vermelden-waard is dat ik een paar weken geleden op roadtrip geweest ben. Niet alleen in Foxton wezen kijken maar ook Hawkes bay verkend (en lekker in een spa gelegen in Rotorua...) alle kampeerspullen van Richard en Louise meegekregen. Wouw. Thanks!

Mijn visum verloopt in maart al dus voor die tijd moet ik een leuk bedrijf gevonden hebben dat mijn vervolgvisum wilt sponsoren. Ik heb er alle vertrouwen in dat Foxton de plek gaat zijn. Duimen maar...!

En oh, de post. Ik heb nog geen adres in Foxton dus 553 Kawhia Road blijft voorlopig mijn adres. Joe en Sahndra, ook onbetaalbare vrienden, ontvangen alles met liefde en sturen het door naar mij :)

• 07 December 2015 - 10:01

Tessa:

HELE DIKKE KNUFFEL, over een tijdje kom ik je die in het echie geven ;)

• 07 December 2015 - 16:23

Elly:

Hey Eline, fijn dat je een bedrijf gevonden hebt die bij jou visie past! En de hulp die je van de mensen om je heen krijgt is ook super.

Groetjes en veel plezier met je nieuwe uitdaging!

• 09 December 2015 - 20:24

Jose:

Hopelijk heb je nu gevonden wat bij je past.
    Succes met alles en we houden je blog bij.
    Groetjes uit Esch.