wat gaan de dagen snel - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Eline Jessica Hoeven - WaarBenJij.nu wat gaan de dagen snel - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Eline Jessica Hoeven - WaarBenJij.nu

wat gaan de dagen snel

Door: Eline

Blijf op de hoogte en volg Eline Jessica

18 Maart 2010 | Nederland, Amsterdam

Nou zeg dat wel! De tijd vliegt voorbij! Met opruimen gaat het goed. Met mijn onderdak in Reykjavik ook en ik heb even contact gehad met Icelandair over welke spullen ik wel/niet mee mag nemen i.v.m. hygiene. Dat bleek geen verkeerd idee om dat nog even na te vragen.

De grootste intwikkeling zit hem in het feit dat ik me begin te beseffen dat ik over 11 dagen op het vliegtuig stap en 5 maanden later pas weer terug kom. Vijf maanden ga ik missen van Nederland, van Den Bosch. Ze zijn druk aan het bouwen tegenover mijn huis, dat zal allemaal af zijn als ik terugben. De wereld zal doorgaan terwijl ik weg ben. Met pijn in mijn hart de aankondiging van Paaspop bekeken. Dat moet een geweldig feestje worden, en ik zit ergens in het hoge noorden. Concerten, films die over 2 weken voor het eerst in de bios verschijnen... Zo maf. Ik ben nooit eerder zo lang van huis geweest, zo lang van wereld gewisseld. Ik ben zo benieuwd hoe het gaat zijn. Ik kan me er geen voorstelling bij maken.

Ik laat het allemaal rustig op me afkomen, ik zie het allemaal wel. Goed komt het toch wel, alleen op welke manier? Dat weet nog niemand. Misschien is dat ook wel het spannende, het leuke van deze reis.

• 18 Maart 2010 - 14:36

Tante Loes:

Nou kom op Eline! Je bent niet de eerste Van der Hoeven die zo lang op reis gaat. In de veertig jaar dat ik lid ben van de familie, hoor en vertel ik nog dagelijks verhalen over hoe mooi, gezellig, maar ook hoe slecht en vies het elders was. Wij hebben allemaal dierbare herinneringen aan onze reizen, maar we vonden en vinden het nog steeds fijn om weer thuis te komen! Dat zal bij jou ongetwijfeld ook het geval zijn.
    Tegenwoordig zijn we nog maar één muisklik van elkaar verwijderd en hoeven we geen weken op een brief te wachten.
    Jij gaat gewoon lekker genieten van alles wat je meemaakt en wij gaan je volgen. Wie weet, vind je Nederland na vijf maanden rust en ruimte in het Hoge Noorden wel veel te vol en verlang je terug naar IJsland...?!

Sterkte en tot mails,
    Groetjes van Oom Lennart en Tante Loes

• 18 Maart 2010 - 21:12

Tim:

Heey lieve lieve Eline,

Ik ben heel trots op je dat je zo'n lange mooie reis gaat maken. Het leventje hier in Nederland gaat dan wel door maar je zult zien dat als je terug komt er helemaal niet zoveel veranderd is. Het gaat wel vreemd zijn jou 5 maanden te missen. Maar gelukkig zijn er middelen zoals msn, skype, hotmail, telefoons, brieven en nu ook waarbenjij.nu. Ik heb me net ingeschreven op je site en ga dan ook zeker al je verhalen volgen!

Laat maar veel mooie foto's en verhalen zien dan kom ik zeker langs! doe ik toch wel want ik kan je niet zolang missen, haha :P

Groeet,

je Timmeeh!

• 19 Maart 2010 - 11:49

Alet:

Hee Eli!
    Das toch heel normaal, die bibbers voor je aan iets nieuws en onbekends begint!
    Ach en wat mis je nou eigenlijk, hier en daar een bommelding en liquidatie, links en rechts een brand of twee... ;)
    Ik sluit me helemaal aan bij je laatste paar zinnen!

En ik zal foto's sturen van Amber's Firenze!