Het gaat al ergens op lijken!
Door: Eline
Blijf op de hoogte en volg Eline Jessica
12 Maart 2010 | Nederland, Amsterdam
Wat een drukte was het hier vanmiddag. Ilse, Danielle, Linde en ik zijn heel de middag druk bezig geweest met uitsorteren, opruimen, statiegeldflessen wegbrengen en een hoop spullen op Tim zijn kamer stallen. En ik moet eerlijk zeggen, het begint ergens op te lijken. Ik heb ineens het gevoel dat ik het in 2,5 week makkelijk opgeruimd ga krijgen en dat ik alles ook daadwerkelijk ergens kwijt kan. Misschien ook wel omdat we een hoop weggegooid hebben. En ook omdat het ontzettend gezellig was, echt zo'n meidenmiddagje. Geweldig.
Alleen nog onderdak regelen in Reykjavik. Er loopt al wat dus ik heb goede moed dat ik dat ook in enkele dagen geregeld heb. Zou ik me over 3 weken al helemaal gesetteld voelen op IJsland? Dan zit ik er al 4 dagen. Jeetje wat gaan de dagen snel...
12 Maart 2010 - 22:24
Ilse:
Veel weggegooid? Hihi, het is maar wat je veel noemt. :P Maar er is in ieder geval veel opgeruimd. :)
Geef maar een gil als je weer wat goede moed nodig hebt. ;)
Liefs -
13 Maart 2010 - 09:40
Oma V.d. Hoeven:
mijn gedachten gaan naar jou uit,om je veel sterkte toe te wensen,als alles niet zo gladjes mag gaan.Als ik kon zou ik ook die reis maken.
Veel liefs, Oma -
13 Maart 2010 - 18:10
Danielle:
Nog nooit is jou kamer zoooooo netjes geweest. en nu nog netjes houden totdat je vertrekt :D
knuffel,
Daantje -
13 Maart 2010 - 20:28
Elke:
Hoi Eline, ik weet natuurlijk niet wat je budget is, maar guesthouse Anna ligt op loopafstand van het busstation in Reykjavik (de bus staat er altijd bij de luchthaven om naar het centrum te gaan, kost ~20 euro, je krijgt korting als je met creditcard betaalt). Ook heeft Reykjavik een goed youth hostel (ben er nooit geweest maar heb veel goede verhalen gehoord). Succes en aftellen maar! Groetjes, Elke