Volk zat - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Eline Jessica Hoeven - WaarBenJij.nu Volk zat - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Eline Jessica Hoeven - WaarBenJij.nu

Volk zat

Door: Eline

Blijf op de hoogte en volg Eline Jessica

26 Maart 2010 | Nederland, Amsterdam

Het was druk gisterenavond! 's Middags waren Tessa, Ilse en Daan om te helpen. In een hemdje zittend op het balkon was het tijd voor stap 1: mensen tellen. Allemachtig, 18 mensen die mee eten???
De rest van de middag boodschappen gedaan en mijn kamer verbouwd. Hoe het gaat passen? Geen idee. Zien we vanavond wel!

De definitie van 'het past' was discutabel. 2 rijen dik op het bed, een paar op het balkon, Maar gezellig was het. Op het moment dat ik wat spullen van het eten naar de keuken wilde brengen mocht ik mijn kamer niet meer in. Hmmm....
Surprise! Collectief cadeau! En een kaart met een berichtje van iedereen. Zelfs van de mensen die er niet bij zijn!! Echt zo superleuk!!
Van Martijn heb ik een kredietcrisis collectebus gekregen. Gevuld. 'maak hem maar open'. Ja hoe, hij zit wel heel goed vast! Daar wist Remco wel raad mee. Ding stuk.
En van Daan een hele lange, lieve brief. Met glitters, héél veel glitters. Dus nu is alles... glitters!
En op een onbewaakt moment hebben Ilse, Daan, Nina, Laura en Tim filmpjes opgenomen waarop ze mijn lievelingsliedjes zingen. Brabant, kryptonite, skaterboi, I wish I was a punkrocker, het regent zonnestralen en barbie girl (door Tim en Ilse). Met vlaggetjes op hun wangen geschminkt en gardes, kaasraspen en pollepels als muziekinstrumenten. Te geniaal voor woorden.

De rest van de avond hebben we ons uitgeleefd op de singstar en even naar de Lalalaa. De hele middag/avond was echt megagezellig, echt onbeschrijfelijk hoeveel mensen er gekomen zijn. Toen bijna iedereen er was hebben we een groepsfoto gemaakt.

Een namenrondje bij de foto, van boven naar beneden, van links naar rechts:
Tessa, Laura, ik, Ilse, Ashley, Bas, Remco, Pascal, Wendy en Shin.
Liggend Tim en aan zijn voeten Nina.
Volgende rij Mirije, Linde, Jesse, Annette, Desiree, Annemarije, Elsbeth en Janouschka. Onderaan Danielle en Martijn.

:D

• 26 Maart 2010 - 20:26

Pascal:

Die foto ga ik jatten uiteraard ;-)

• 26 Maart 2010 - 20:47

Tim:

Ik lag heerlijk had zo nog wel een tijdje kunnen liggen. Denk alleen niet dat desiree dat erg fijn had gevonden :P

• 26 Maart 2010 - 20:49

Tessa:

Geniale foto!! Vond het echt super gezellig! Leuk om allemaal nieuwe gezichten gezien te hebben:P
    Xx Tessa

• 26 Maart 2010 - 22:00

Ashley:

echt veel mensen:O en dat dat allemaal in je kamer gepast had.. het was wel super leuk:)
    Ik ga je missen!

• 27 Maart 2010 - 07:31

Nina En Remco:

Inderdaad wonderbaarlijk dat het paste en iedereen ook nog redelijk kon zitten:P
    De foto is erg leuk
    Remco vindt dat hij niet anders kon dan slopen en van jou moest die open:P
    We vonden het erg leuk om toch nog even te zijn geweest

xx Remco en Nina

• 27 Maart 2010 - 11:09

Linde:

Leuke foto!
    en het was ook een erg gezellig feestje.
    en nu 5 maanden wachten op het welkom thuis feestje :P

• 27 Maart 2010 - 18:23

Danielle:

Hea Lien,

Superleuke foto, maar het was ook heel gezellig :D ( dat moest wel met zoveel mensen)

Sorry voor de glitters! ik had niet gedacht aan de puinzooi die het zou maken!

Veel plezier op ijsland!!

xx Daantje

• 27 Maart 2010 - 20:40

Naomi:

Dat ziet er tof en gezellig uit!

• 29 Maart 2010 - 12:06

Ilse:

Over 24 uur zit je al in de lucht!
    Gelukkig is het feest geslaagd geworden, en nu kunnen we zonder dat je het weet een welkom-thuisfeestje organiseren. :D